Post by goihtoncamhardrant on Mar 14, 2022 2:55:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bunpo: Learn Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bunpo: Learn Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzené zlato ▞▞▞
▞▞▞ Bunpo: Learn Japanese 2022 version ▞▞▞
Je to dobré, ale bez japonských rečníkov je ťažké povedať, koľko sa toho učím, tiež by som si prial, aby v aplikácii boli lepšie cvičné testy
Celkom dobré. Dokonca učí malé jemnosti určitých gramatických bodov.
Vôbec nechápem zmysel tejto aplikácie. Nebol som v tejto aplikácii ani 10 minút a začala na mňa hádzať japonské slová, akoby som vedel, čo hovorí. Z tejto aplikácie som nedostal žiadnu pomoc. Absolútne hrozné.
Nepoužívam dlho, ale zatiaľ som spokojný. Naozaj dobré na štúdium gramatiky, jednoduché používateľské rozhranie. Kiežby to používalo viac kanji. Je to dobrý študijný doplnok.
Táto aplikácia je skvelá. Je skutočne ľahké sa naučiť, oveľa ľahšie pochopiť, že väčšina aplikácií, a môžete sa naučiť kedykoľvek. Recenzia je jednoduchá, v skutočnosti nejde o žiadne reklamy a spôsob, akým sa učia, je pre začiatočníkov oveľa lepší a jednoduchší. Jediným veľkým problémom, aspoň pre mňa, je, že sa aplikácia načítava dlho. Napríklad dlhšie, ako mi trvá prejsť jednou lekciou. Veľa som sa naučil, takže to stojí za to. Ale toto je stále problém, ktorý to znižuje na hviezdu. (Prosím, povedzte mi, či som to len ja)
Je to krásna aplikácia, ale VEĽA padá. Často stratíte celý postup lekcie.
dobrá aplikácia, pomohla mi veľa sa naučiť, ale stále mrzne a padá:/ dal by som 5 hviezdičiek, keby som nemal tento problém
Bunpo: Learn Japanese Educación bqvz
Zatiaľ pekná aplikácia. Zdá sa však, že predpokladá rýchleho študenta alebo existujúcu úroveň vedomostí. Zdá sa, že musíte zadať niektoré odpovede v japonskom texte manuálne. V iných, kde ťuknete na malé tlačidlá na pridávanie slov, si želám, aby sa tlačidlá pri pridávaní nepohybovali (posúvajú sa doľava, aby vyplnili priestor akéhokoľvek odstráneného tlačidla), a možno by boli o niečo väčšie. sú na obrazovke smartfónu veľmi malé.
Táto aplikácia má veľký potenciál byť skvelá. Rozdeľuje gramatické lekcie N5-N1 na malé kúsky stráviteľným spôsobom, vysvetlenia sú jednoduché, takže je ľahké pochopiť. Stále však chýba veľa obsahu, príkladov a cvičení. Lekcie slúžia skôr ako úvody ako kompletné gramatické lekcie. Bolo by skvelé, keby autor (autori) mohli pridať ďalší obsah a zaplatil by som za viac. Tiež je to dosť zabugované a aplikácia mi často padá, keď dokončím lekciu.
Rozhranie a rozpoznávanie kanji by mohlo byť lepšie. Naozaj si prajem, aby bol obsah kvízu zjednodušený tak, aby sa zameral na vyučované hodiny; od N4 však obsah kvízu začína obsahovať neučený materiál, ktorý skutočne spomaľuje postup a necháva vás hádať odpovede. Stále dobrá aplikácia na kontrolu gramatiky, ak používate iný učebný materiál, ako je séria kníh Genki.
Dostanete časť lekcie zadarmo, potom vám chcú účtovať poplatok.
Páči sa mi to, ale funkcia recenzie (aj po zaplatení) je veľmi zlá. Umožňuje vám čakať 4 hodiny alebo viac. Chcem viac praktizovať to, čo som sa naučil.
Best Fiends - Match 3 Puzzles 캐주얼 게임 vmb
Zlyhá, keď robím pokrok, opravte to.
Najlepšia gramatická aplikácia, ktorú som určite použil Upraviť: stále dobrá aplikácia a bol by som spokojný s nákupom, keby nebolo pádov. Od poslednej aktualizácie zlyhá, ak sa pokúsim odísť (napr.zámky obrazovky) a vráťte sa uprostred hodiny. Okrem toho funkcia Review (SRS) jednoducho nefunguje. Preto downgrade na 4 hviezdičky. Nedávna aktualizácia neopravila žiadne zlyhania na mojom moto5g (recenzia funguje vôbec botom). tri hviezdy.
Bunpo: Learn Japanese Obrazovanje irb
Táto aplikácia je skvelá aplikácia a som ochotný zaplatiť peniaze za ďalšiu lekciu. Jediný dôvod, prečo jej dávam 3, nás spustí, pretože zakaždým, keď prejdem do aplikácie, neustále padá, takže ju nemôžem použiť
Táto aplikácia bola dobrá, ale dáva príliš veľa za platenie. Nerozumiem, prečo niečo také jednoduché ako učenie sa nového jazyka musí byť také drahé a nie zadarmo. Mám z toho pocit, že učiť sa nestojí za to. Mám 17 rokov a snažím sa presťahovať do Japonska a momentálne nemám prácu. Preto ma odrádza, keď sú jazykové aplikácie naukladané za platovou stenou. Takže si zaslúžite najnižšie hodnotenie, aké môžem ponúknuť, a sme radi, že vaše hodnotenia klesajú.
Ak sa neprihlásite na odber, nemáte možnosť kontaktovať vývojára alebo podporu. Kúpil som si ročné predplatné pred viac ako týždňom a potom som sa rozhodol upgradovať svoj telefón a prejsť z iPhone na Galaxy. aplikácia nerozpozná moje prihlasovacie údaje alebo e-mail. a pokiaľ sa ZNOVA nezaregistrujem na odber, nemôžem získať žiadnu pomoc ani podporu, aby som to vyriešil. pokúsil sa poslať e-mail vývojárovi, ale žiadna odpoveď. naozaj sklamaný. Vývojár, ak to vidíte, reagujte na mňa, aby som tento problém vyriešil
Najlepšie.
Vytvoril som si účet a kúpil som si plnú verziu a v aplikácii sa vôbec neodomkla. Pokúsil som sa obnoviť nákup a zobrazilo mi iba chybové hlásenie. Nie som šťastný!
Po poslednej aktualizácii sa nedá prihlásiť. :-( Zistil som, že je to užitočná aplikácia. Je užitočné skutočne si precvičiť gramatiku v aplikácii, pretože toto je moja slabá stránka. V kombinácii s aplikáciou s kartičkami na slovnú zásobu môžete skutočne zlepšiť svoju schopnosť komunikovať v japončine.
Ľahko pochopiteľné gramatické body. Nerád študujem gramatiku, ale vďaka tejto aplikácii je to zábavné. Ďakujem!
Chybný. Mnohé vety majú medzery, ktoré možno vyplniť niekoľkými rôznymi spôsobmi a musíte uhádnuť, čo chcú. Z možností by mala dávať zmysel iba jedna odpoveď.
Práve som ho začal používať, ale zatiaľ si užívate jeho funkcie. Ľahko sa skrýva furigana, lekcie sú stručné a aktivity rýchle. Ideálne pre moju krátku pozornosť.
Bunpo: Learn Japanese Onderwijs lbs
Zatiaľ 4 hviezdičky. Aktualizuje sa, ako postupujem, ale zatiaľ je užitočná a ľahko použiteľná aplikácia pre naklonenú japonskú úpravu: Ubrala jednu hviezdičku, pretože aplikácia často chybuje ex. Po otvorení aplikácie sa nič nezobrazí alebo sa zastaví uprostred otázky a musím začať odznova. Dúfam, že vývojár to vyriešil.
zatiaľ sa mi to veľmi páči. Naučil som sa toho dosť a ako začiatočník som nenarazil na prémiový paywall. ale skontroloval som vyššie úrovne a bol som sklamaný, keď som videl, že chcú, aby ste po chvíli dostali prémiu. ale základy sú jednoduché a vlastne som si zapamätal, čo som sa naučil.
Bunpo: Learn Japanese Giáo dục xror
Naozaj dobré, naučil som sa z fáz hiragany za 30 minút s touto aplikáciou naozaj odporúčam
Je naozaj užitočné naučiť sa ľahko japonsky Žiadny problém s reklamami... Pokračujte v bezproblémovej práci
Dobrá aplikácia, potrebuje niekoľko vylepšení kvality života: listovanie kartami je utrpením, musí byť citlivejšia na prejdenie prstom, aby fungovalo malé švihnutie. Oveľa jednoduchšou mechanikou by bolo aj posunutie ľavej a pravej polovice kariet dopredu a dozadu. Tiež pri vyplňovaní prázdnych cvičení často máte slová, ktoré vám predtým neprišli. Ak by ste ich mohli držať a vyskakovať definície, bolo by to oveľa krajšie. Celkovo však dobrý nástroj.
Fenomenálne v tom, čo sľubuje a potom aj splní. Za skvelú cenu. Nebojím sa míňať peniaze, keď si myslím, že niečo stojí za to. Táto aplikácia by vás pravdepodobne mohla dostať na úroveň B1, ak ste dostatočne usilovní. Pre každého, kto sa niekedy predtým učil jazyky, stojí 30 dolárov za doživotnú licenciu.
Táto aplikácia je rozdelená do úrovní, ktoré by začiatočníkom veľmi pomohli. Táto aplikácia má pomôcť s čítaním a rozprávaním po japonsky. Aby ste mohli písať kana a kanji, bola by potrebná iná aplikácia alebo iné zdroje. Aplikácia má niekoľko skvelých ilustrácií spolu so slovami, ktoré vám pomôžu zapamätať si. 4 hviezdičky, pretože aplikácia dosť zamrzí.
Aplikáciu sa nepodarilo ani otvoriť. Ukazuje len načítanie a nič sa nedeje
Z toho, čo zatiaľ môžem povedať, je to dobre premyslená aplikácia. Zatiaľ s tým mám jediný problém, pretože sa to snažím používať na pokračovanie v učení Chcem mať možnosť preskočiť určité veci, ako napríklad Hiragana a Katakana, pretože ich už poznám, ale neumožňujú vám preskakovať lekcie. Takže všetko je veľmi dobré, len to prosím urobte, aby sme mohli označiť veci ako dokončené!